Încetează colaborarea

Rapid Suceava va incepe pregatirile de iarna fara antrenorul Marin Barbu. Anuntul a fost facut marti de catre presedintele Dumitru Moldovan, care a confirmat ca incepand din acest an antrenamentele “ceferistilor” raman doar in seama lui Bogdan Tudoreanu. In perioada petrecuta pe Areni, “Magiun” s-a ocupat de pregatirea echipei, dar nu a avut un contract de antrenor semnat cu Rapid.

Tot la capitolul plecari, Dumitru Moldovan a precizat ca Rapidul s-a despartit in mod oficial doar de doi jucatori, e vorba de Florin Plamada si Daniel Cristescu. Dat ca si transferat la FC Universitatea Craiova, fundasul Daniel Balan nu a semnat inca cu gruparea patronata de Adrian Mititelu, lasand sa se inteleaga ca ar fi dispus sa continue la Suceava daca va fi la zi cu banii. De altfel, presedintele Moldovan le-a dat asigurari jucatorilor ramasi pe Areni ca-si vor primi salariile la timp atat vreme cat va exista liniste la echipa. “Jucatorii trebuie sa inteleaga ca vor fi cu banii la zi atata timp cat va fi liniste la echipa. Asta ne-a promis si domnul primar Ion Lungu. Este nevoie de mai multa seriozitate la club, sa nu se mai intample ce s-a intamplat la vreo cateva meciuri din tur”, a mai spus Moldovan.

La capitolul achizitii, rapidistii au doua tinte clare din curtea concitadinei Sporting, e vorba de Constantin Ferariu si Razvan Bagu. “Marti am avut o discutie cu domnul Prichici (n.r. patronul Sportingului), iar acesta s-a aratat dispus sa ne cedeze orice jucator. Deocamdata ne dorim doi jucatori de la Sporting, este vorba de Ferariu si Bagu. Am avut o discutie de principiu cu cei doi, iar luni ii asteptam la reunirea lotului”, a precizat oficialul clubului Rapid.

Presedintele “ceferistilor” s-a interesat si de soarta jucatorilor dati afara recent de la FC Botosani, dar exclude ca vreunul dintre ei sa vina pe Areni. “Daca ar fi fost jucatori tineri, cei de la Botosani ar fi fost de acord sa-i cedeze la Suceava si sa le plateasca ei o mare parte din salariu. Sunt insa jucatori de o anumita varsta, la care Botosaniul a renuntat definitiv, iar noi nu avem in acest moment cu ce le satisface pretentiile financiare”, a mai spus Dumitru Moldovan.

Moldovan a explicat si situatia lui Cornel Cainari, fotbalist care se antreneaza de marti alaturi de lotul celor de la SC Bacau. “Cainari mai are contract cu Rapid pana in vara, contract inregistrat la AJF. El si-a facut treaba pe Areni si nu vrem sa-l tinem cu forta aici. Plecarea lui depinde insa de pretentiile pe care le vor avea domnii Prichici si Clim”, a precizat presedintele Rapidului.

Reunirea lotului “ceferist” este programata pentru lunea viitoare, 20 ianuarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. daca a plecat Magiun iar o sa vedem jucatori trompeta ca titulari la Rapid ! cred ca cel mai bucuros e I.Plamada! cat a stat Magiun prindea si el maxim 10 min ca sa joace restul lustruia banca ! acum cu Ted va fi iar vedeta ! daca Ted va face echipa de titulari din cei mai buni jucatori atunci inseamna ca sa schimbat si a invatat ceva si poate fi un antrenor bun dar daca va face echipa dupa nume si din amintiri si pe baza de cumatrii atunci vom cheltui niste bani aiurea si suntem ca si retrogradati ! bafta rapid ! bafta TEd!

  2. echipele din liga 1 ca Ceahlaul ,cfr cluj, steaua , etc, au observat ca daca au preparator fizic bun la echipa au si rezultate pe masura! noi avem un preparator sucevean foarte bun BOGDAN GROSU dar nu ne folosim de el dar avem pretentii la rezultate bune ! pacat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *