Încep seria amicalelor

Rapid Suceava disputa la mijlocul acestei saptamani prima partida de verificare de la startul pregatirilor de iarna, gruparea de pe stadionul Areni urmand sa evolueze maine, cu incepere de la ora 13.00, pe terenul divizionarei secunde Gloria Bistrita.

Cu aceasta ocazie, antrenorul Bogdan Tudoreanu vrea sa-si faca o prima impresie asupra potentialului echipei si sa identifice totodata posturile deficitare. “Intalnim un adversar valoros, prin urmare ma astept la un joc tare. In primul rand, vreau sa-i vedem la joc pe cei nou-veniti la echipa. Bine, la Ferariu nu se pune problema pentru ca stim ce poate. Sa vedem potentialul fiecaruia in parte, dar si a echipei per ansamblu. Sa identificam pe ce posturi suntem deficitari si daca mai este nevoie sau nu sa mai aducem vreun jucator”, a declarat Ted, care a precizat ca nu va menaja pe nimeni la amicalul de maine, la Bistrita urmand sa faca deplasarea toti cei 21 de jucatori aflati in lotul Rapidului.

Gloria Bistrita a castigat toate cele patru amicale disputate in aceasta iarna: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Ariesul Turda si 2-1 cu FC Pojorâta.

Bogdan Tudoreanu a precizat ca noul capitan al echipei sucevene va fi cel mai probabil Mircea Negru, acesta urmand sa preia banderola de la Florin Plamada plecat in pauza de iarna la FC Botosani. “Negru cred ca va fi noul capitan, dar acest lucru urmeaza sa fie stabilit de baieti in vestiar”, a precizat Ted.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *