Încep pregătirile pentru universitarele din Polonia

Adrian Chirut și Iulian Andrei

CSU Suceava incepe la mijlocul acestei saptamani pregatirile de vara. Primii chemati la antrenamente sunt handbalistii care vor reprezenta Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava la Campionatul European Universitar, programat in primul weekend din luna iulie, in Polonia.

Adrian Chirut si Iulian Andrei se vor baza la Campionatul European din Polonia pe un lot de 11 jucatori, dintre care patru “stranieri”: Eduard Duman, Daniel Bobeica (HC Buzau) – Mihai Sandu (Dunarea Calarasi), Catalin Costea (Dunarea Calarasi), Maxim Oancea, Alexandru Ionescu, Alexandru Potera (CSM Vaslui), Robert Alupoaie, Ovidiu Cozorici, Andi Tofanel si Antonio Pintilei.

La precedentele doua participari la Campionatul European Universitar la handbal masculin, echipa Universitatii “Stefan cel Mare” a cucerit o medalie de aur, in 2017, si una de bronz, in 2018.

La editia din acest an, misiunea noastra va fi mai grea pentru ca nu-i mai avem in lot pe Tirzioru, Burlacu, Baican si Petrea. Incercam sa ne pregatim cat mai bine in urmatoarea saptamana si sa reprezentam Romania, Suceava si Universitatea <<Stefan cel Mare” cat mai onorabil.Sa vedem ce echipe se vor prezenta si ce putem scoate”, a declarat Adrian Chirut.

La revenirea din Polonia, dupa data de 5 iulie, formatia suceveana va demara antrenamentele in efectiv complet, cu un obiectiv cat se poate de clar in viitorul sezon, revenirea in Liga Nationala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep pregătirile pentru universitarele din Polonia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*