Încă un sucevean la Rapid București

Alături de Adrian Avrămia, încă un sucevean va îmbrăca tricoul echipei Rapid București începând din această primăvară. Mijlocașul central în vârstă de 18 ani Cristi Marian Timiș a semnat cu giuleștenii un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire.

Impresarul Cristea Opria, cel care are în portofoliu jucători ca Torje, Daminuță, Luchin și Latovlevici, l-a propus pe Timiș în această iarnă la Rapid București. Dan Alexa a fost mulțumit de randamentul suceveanului, l-a luat în cantonament în India, iar în urmă cu trei săptămâni Timiș a semnat cu „alb-vișiniii”.

„Este un pas foarte mare în cariera mea, pe care nu l-aș fi putut face fără ajutorul familiei, al impresarului dar și al sprijinului primit de la antrenorul Dan Mândrilă. Aici sunt jucători foarte buni și cu experiență, dar sper să am șansa să joc. Deși suporterii Rapidului crează o atmosfera incendiară la meciuri, nu am emoții. Dimpotrivă, mă ambiționează să dau tot ce am mai bun pe teren”, a mărturisit Cristi Timiș.

Născut pe 20 decembrie 1997 la Câmpulung Moldovenesc, Cristi Timiș a început fotbalul la Fundu Moldovei sub îndrumarea actualului antrenor al Bucovinei Pojorâta, Dan Mândrilă. Pentru tânărul mijlocaș a urmat o perioadă petrecută la Pojorâta, acolo unde a fost pregătit și de Vasile Bosancu, pentru ca în al doilea semestru din clasa a 8-a să ajungă sub comanda lui Marius Lup la LPS Suceava. Timiș a preferat să plece în primul an de liceu la Dinamo Onești, acolo unde a stat doi ani și jumătate, pentru ca apoi să ajungă în Banat, la Școala de Fotbal „Marcel Băban” din Jimbolia.

foto: 1923.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *