In zodia egalului (video)

Cetatea Suceava a obtinut astazi a treia remiza, din cele patru etape disputate in acest sezon. Trupa lui Ioan Radu a remizat pe teren propriu in fata Concordiei Chiajna, scor 0-0.

Meciul a inceput cu un scurt moment de reculegere in memoria lui Alexandru Iatan. Cele doua echipe au trecut apoi la joc, cu Concordia la timona, iar Cetatea comasata in propriul teren. Prima repriza a fost saraca in faze de poarta. Ilfovenii au dominat jocul nereusind insa sa ameninte serios poarta lui Pascal. Singura ocazie a Cetatii i-a apartinut lui Homneac care in minutul 28, a trimis putin peste poarta din lovitura libera. Concordia a replicat prin Dinita, care a solicitat un penalty la un fault in careul sucevean.

Dupa pauza jocul s-a animat considerabil, gratie si intrarii lui Apetri, care l-a inlocuit pe Hapiuc. Tomaz a amenintat primul poarta dupa o lovitura de la coltul terenului. Concordia ameninta prin Duru, insa tot sucevenii sunt mai aproape de deschiderea scorului. Din pacate, Tomescu, Tomaz, Homneac si Apetri rateaza golul de 1-0. In minutele de prelungire Dumitru are ultima mare ocazie de a inscrie insa sutul trece peste poarta. Scor final 0-0, iar Cetatea, desi nu a stralucit se poate lauda ca a blocat foarte bine Concordia, o echipa care pana la meciul de pe Areni castigase cu Sportul, Farul si FC Botosani.

Cetatea: Pascal – Ailenei, Cososchi, Halip – Apetroae, Hapiuc(Apetri ’46), Homneac, Tomaz, Tomescu – Azaharioaei(Jalba ’80), Dicher(Dumitru ’80).

GazetaSV.ro te invita sa urmaresti rezumatul meciului:

Exit mobile version