In turneu peste Prut

O luna de zile a mai ramas pana la startul unui nou sezon in Divizia Nationala de rugby. Pentru a pregati cat mai bine debutul in campionat, CSM Bucovina va participa saptamana aceasta la un turneu in Republica Moldova.

Echipa locala de rugby se va afla la sfarsitul acestei saptamani la Tiraspol, unde, in perioada 5-8 martie, va efectua un turneu de meciuri amicale in compania unor echipe din Republica Moldova si Ucraina. Delegatia suceveana va pleca peste Prut in cursul zilei de joi, iar conform protocolului stabilit cu organizatorii basarabeni, antrenorul Constantin Vlad va deplasa pentru aceasta competitie un lot de 24 de jucatori.

“Este un turneu foarte important in perspectiva pregatirii campionatului care se apropie cu pasi repezi. Voi deplasa 80% din lotul pe care il am momentan la dispozitie. Vreau sa aliniez aceiasi formula cu care vom juca in prima etapa de campionat”, a anuntat antrenorul Constantin Vlad.

In aceasta iarna gruparea suceveana a realizat patru achizitii. Este vorba despre Andrei Varvaroi de la Politehnica Iaşi, Ionut Oprea si Andrei Andronic de la Universitatea Cluj şi Florin Ţurcanu, care s-a întors din Franţa. CSM Bucovina va începe campionatul cu un meci dificil, pe teren propriu, în compania celor de la Dinamo, pe 27 martie, urmând ca în etapa a doua să joace pe terenul campioanei, CSM Baia Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "In turneu peste Prut"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*