În turneu la Călăraşi

Handbaliştii suceveni vor participa zilele următoare la un puternic turneu cu meciuri amicale care se va desfăşura în Călăraşi. La competiţia intitulată Cupa “Unirea” vor mai lua parte echipele Ştiinţa Bacău, Dinamo Bucureşti şi CSM Călăraşi.

Antrenorul Răzvan Bernicu a deplasat 17 jucători la acest turneu, printre care se regăseşte şi centrul Daniel Bălan. Din delegaţia suceveană care a plecat miercuri dimineaţă spre Călăraşi nu au făcut parte Aldica, Rugaci, Roşu, Panait şi Neniţă, ultimii trei fiind accidentaţi.

“Sunt trei meciuri tari, cu două echipe din prima parte a clasamentului Ligii Naţionale şi CSM Călăraşi, o echipă care, ştim cu toţii, a investit mult în vară şi şi-au adus jucători cu nume. Pe mine nu pot decât să mă bucure aceste meciuri, iar băietii trebuie să conştientizeze că au şansa de a-şi demonstra valoarea în faţa unor adversari puternici”, a declarat Răzvan Bernicu.

În primul meci din cadrul turneului, CSU Suceava va înfrunta Dinamo Bucureşti. Partida este programată joi, de la ora 19:00, şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

foto: Adrian Cubinschi

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *