In tratative cu Borodi

Dupa Bogdan Soldanescu, un alt fost jucator al campioanei HCM Constanta este aproape de a semna cu Universitatea. Conducerea echipei locale de handbal negociaza in aceasta perioada cu Gabriel Borodi(foto), un portar in varsta de 32 de ani.

“In ciuda antrenamentelor destul de aspre de la Suceava, am avut discutii cu jucatori care si-ar dori sa vina aici, iar unul dintre acestia este Borodi de la Constanta. Cea mai importanta calitate a noastra care face ca acesti oameni sa se indrepte spre Suceava este seriozitatea noastra”, a marturisit directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Gabriel Borodi a evoluat doua sezoane in Israel la Maccabi Rehovot, echipa cu care a castigat titlul de campion in 2002. Portarul a revenit in 2004 in tara pentru a juca la Brasov, orasul sau natal. Borodi s-a transferat apoi la CSM Oradea, echipa de la care a plecat in urma cu un an la HCM Constanta. Dobrogenii au castigat primele 6 etape cu Borodi in poarta, acesta evoluand aproape integral in toate aceste meciuri. Conducerea clubului HCM Constanta a hotarat in aceasta vara sa intrerupa angajamentul cu Gabriel Borodi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "In tratative cu Borodi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*