În sfârșit, s-a stabilit programul Ligii a 3-a

Foresta - Ceahlaul

Federația Română de Fotbal a stabilit componența seriilor Ligii a 3-a și programul meciurilor pentru ediția de campionat 2018-2019. Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni nu vor întâni în noul sezon formații din județul Brașov, locul acestora fiind luat de reprezentantele județului Buzău. Totodată, Federația a decis ca harghitenii de la KSE Târgu Secuiesc să rămână în seria I.

În sezonul 2018/2019 al Ligii a 3-a vor lua startul 80 de echipe, împărţite în cinci serii de câte 16 formaţii. În eșalonul secund vor promova echipele clasate pe primul loc din fiecare serie. Începând cu această ediție de campionat, echipele din Liga a 3-a vor fi obligate să folosească un jucător sub 21 de ani şi doi sub 20 de ani.

Cele trei reprezentante ale județului Suceava în Liga a 3-a vor înfrunta pe parcursul următoarei ediții de campionat formațiile Oţelul Galați, Sporting Liești, Gloria Buzău, Gauss Bacău, Ceahlăul Piatra Neamţ, Ştiinţa Miroslava, CSM Roman, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focşani, Sănătatea Dărăbani, Metalul Buzău, CSM Râmnicu Sărat şi CSM Paşcani.

În prima etapă, programată pe data de 24 august, Foresta va juca în fieful nou-promovatei Gauss Bacău. Bucovina Rădăuți va primi vizita celor de la CSM Roman, iar Șomuz Fălticeni va juca, tot pe teren propriu, cu CSM Focșani.

Primul duel sucevean în Liga a 3-a va avea loc chiar în a doua etapă, vineri, pe 31 august, atunci când pe stadionul „Areni” va veni Șomuz Fălticeni. Foresta și Bucovina Rădăuți se vor întâlni prima dată în campionat abia în ultima etapă a turului, la Suceava. Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți vor avea meci direct în cadrul etapei a 13-a, la Fălticeni. În prima jumătate a sezonului nu sunt programate etape intermediare.

COMENTARII:

4 Comentarii la "În sfârșit, s-a stabilit programul Ligii a 3-a"

  1. Rusinos… Ditamai judetul Suceava, are trei echipe in liga a3a… Concluziile le trageti singuri!

  2. Xulescu !!! asta nu e nimic,sa vezi cate are in liga a 4 a si a 5 a, e full

  3. Cate!!? Fii mai exact…

  4. Belea mare este Gigica:)))))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*