In haine noi

Sucevenii care vor fi prezenti la meciurile Universitatii din cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc” vor avea parte de o surpriza. Conducerea clubului a anuntat ca la turneul care incepe joi, handbalistii vor folosi un nou echipament.

Daca in ultimele meciuri oficiale din sezonul precedent, “studentii” au refuzat sa imbrace alt echipament din superstitie, odata cu Memorialul “Mihai Mironiuc”, handbalistii suceveni se vor prezenta in fata suporterilor in haine noi.

“Vom juca in echipamentul de joc, nu il vom menaja. Chiar daca se invecheste nu este niciun fel de problema. Jucatorii nostri nu au nicio retinere sa joace intr-un echipament mai vechi sau mai uzat, mai au retineri in ceea ce priveste echipamentul nou. Prezentarea echipamentului putea sa fie si mai repede, odata cu prezentarea jucatorilor, dar au fost acele fluctuatii in decizii a jucatorilor cu care am negociat. De aceea vom prezenta echipamentul de joc odata cu acest turneu. Nu este nimic spectaculos pentru ca este asemanator cu cel vechi, este produs de aceeasi firma, in aceleasi culori, doar modelul difera putin. Oricum, nu echipamentul este cel mai important acum, ci spectacolul si ceea ce jucam”, a anuntat directorul tehnic al CSU Suceava, Petru Ghervan

La fel ca si pana acum, pe tricouri nu vor fi imprimate numele jucatorilor. Motivul este cat se poate de simplu: echipamentul va fi folosit si de echipa a doua.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "In haine noi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*