In Divizia A, doar la LPS

In cazul in care va reusi revenirea in Divizia A, echipa locala de volei va sustine meciurile de pe teren propriu in sala Liceului cu Program Sportiv. Anuntul a fost facut de managerul formatiei sucevene, Traian Caldare.

“Este exclus ca la nivelul Diviziei A sa putem juca la sala Unirea. In aceste conditii va fi foarte greu sa impartim sala LPS cu cei de la handbal. Ne vom pregati insa in sala Unirea, unde mingea nu pleaca prea departe, iar antrenamentul are alta intensitate. Probabil de doua ori pe saptamana, inaintea meciurilor de acasa, vom face antrenamente pentru acomodare la sala LPS.”, a anuntat “Doctorul”.

Managerul echipei locale de volei a mai precizat ca, in cazul promovarii, ia in calcul marirea staffului administrativ. In acest sens, Traian Caldare, mizeaza pe implicarea lect.univ.dr. Florian Benedek.

“Multi ani a fost doctorul Caldare, iar acum sunt doctorul Caldare si profesorul Pancu. Noi mai avem un contabil si un jurist care ne ajuta, dar este prea putin. Profesorul Benedek de la Universitatea „Stefan cel Mare” este un fost jucator foarte bun al nostru si care poate sa ne ajute foarte mult.”, a mai spus Traian Caldare.

CSMU LPS Suceava va participa in perioada 7-9 mai, in sala „Elisabeta Lipa” din Botosani, la turneul de promovare in Divizia A1. Pentru unul dintre cele doua locuri care duc in primul esalon, sucevenii vor lupta cu CSM Bucuresti, Rapid Bucuresti si Universitatea Timisoara. Partidele vor avea loc in fiecare zi, de vineri pana duminica, de la ora 13:00 si de la ora 15:00. Programul meciurilor va fi stabilit joi, 6 mai, prin tragere la sorti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "In Divizia A, doar la LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*