In corpore la HC Vaslui

Tot mai mulţi foşti componenţi ai echipei locale de handbal iau drumul Vasluiului. În momentul de faţă, sub comanda lui Leonard Bibirig se află trei jucători care în trecut au apărat culorile clubului Universitatea Suceava.

Faptul că Vasluiul activează în al doilea eşalon handbalistic al ţării nu i-a impiedicat pe foştii “studenţi” să se întoarcă sub comanda lui Leonard Bibirig. În cursa pentru promovarea în Liga Naţională, gruparea din Valea Barladaului i-a achiziţionat pe Alin Smeu, Marius Ignat şi Mădălin Ţuţu, ultimul întorcându-se astfel acasă.

Foştii universitari vor reveni în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc”. La turneul programat la sfârşitul săptămânii viitoare vor mai participa Universitatea Suceava şi Minaur Baia Mare.

COMENTARII:

5 Comentarii la "In corpore la HC Vaslui"

  1. inca doi jucatori importanti vor parasi echipa.este vorba de gavriloaia si acatrinei.problemele financiare si dezinteresul alesilor locali au dus la aceasta situatie dar probabil pana la sfarsitul saptamanii vom afla ceva oficial.cam asta-i cu handbalul la suceava.Felicitari inca o data baietilor.Chitut, Mitrea, Soldanscu, Gavriloaia, Andrei, Adomnicai, Pralea, Acatrinei, Ciubotariu, Ignat (sper sa nu fi omis pe cineva) dar astia sunt cei din vechea elita a handbalului sucevean, handbalisti care au aratat sucevenilor ce inseamna performanta, spirit de lupta si competitie.

  2. cu scuzele de rigoare, I-am omis pe Tutu si Bursuc

  3. „La turneul programat la sfârşitul săptămânii viitoare vor mai participa…” – memorialul nu era programat in perioada 8-10 aug ?

  4. A fost reprogramat pentru 2-3 august.

  5. Ce e cu dezinformarea asta? Claudiu Dediu e sub contract cu Turda. S-a antrenat o saptamana la Vaslui pana sa inceapa pregatirile cu Turda.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*