Important, dar nu decisiv

Meciul cu UCM Resita este foarte important pentru Universitatea, insa nu decisiv. Aceasta este parerea extremei drepte, Razvan Gavriloaia, inaintea confruntarii cu trupa lui Aihan Omer.

Chiar daca majoritatea partidelor cu banatenii au fost echilibrate, de data aceasta oaspetii par favoriti, mai ales prin prisma achizitiilor realizate in vara.

“Ne asteapta un meci greu cu o echipa extraordinar de puternica, care se intareste de la un an, la altul cu jucatori tot mai valorosi. Anul acesta par a fi intr-un varf de forma al lotului si lupta, in sfarsit, cu sanse reale la titlu. Stim ca avem nevoie de o zi buna, in care sa nu facem greseli, pentru a castiga acest meci. Avem nevoie de aportul tuturor jucatorilor si toti sa fim montati pentru acest meci”, este de parere Razvan Gavriloaia.

Extrema dreapta a Universitatatii considera ca meciul cu UCM Resita nu este unul capital pentru “studenti”, care au timp in primavara sa adune suficiente puncte.

“Tinand cont ca anii trecuti am pierdut cu Resita, probabil conducerea tehnica a luat in calcul si o eventuala infrangere. Speram sa nu ajungem acolo, dar daca vom pierde nu cred ca va fi un capat de tara. Putem sa recuperam punctele pierdut in retur, cand avem acasa majoritatea meciurilor cu contracandidate noastre“, a completat “Bafana”.

In istoria intalnirilor din campionat, Universitatea Suceava a invins o singura data UCM Resita. In ultima etapa din turul sezonului 2006-2007, “studentii” s-au impus la Suceava cu scorul de 31-29 (15-15).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Important, dar nu decisiv"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*