„Imi pare rau ca n-am plecat din Suceava”

Aceasta este concluzia taioasa a unuia dintre cei mai reprezentativi jucatori ai Sucevei, Florin Cristescu. Remarca a fost facuta de fosta glorie a CSM-ului o data cu aflarea vestii ca Suceava va disparea din nou din peisajul fotbalului romanesc.

“Trebuie sa recunosc ca atunci cand am decis sa raman si sa incerc sa fac ceva pentru Suceava, m-am pacalit. Acum, imi pare rau ca nu am plecat din orasul asta. De exemplu, cinci ani de pe cartea de munca imi vor fi stersi o data cu dizolvarea Cetatii, si ca mine sunt si altii. Ce sa facem, pe cine sa luam la socoteala? De asta i-am si zis copilului meu sa plece sa faca fotbal in alta parte”, a rabufnit Cristescu.

Cu nu mai putin de 16 ani adunati in tricoul Sucevei, Cristescu ii considera vinovati pe cei care au condus destinele clubului.

“Vinovati suntem noi ca ne-am compromis in situatia aceasta. Dar cea mai mare parte din vina cred sa o aiba cei care au condus si nu au gestionat corect banii primiti. Este dureros ca s-a ajuns iar la desfiintare, atat pentru jucatorii mari cat si pentru juniori”, a incheiat Cristescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Imi pare rau ca n-am plecat din Suceava”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*