„Imi mentin promisiunea”

Chiar daca prima parte a campionatului nu s-a incheiat, conducerea Cetatii a inceput deja sa se gandeasca la retur. Presedintele Ciprian Anton a anuntat ca isi va mentine promisiunea fata de suporteri, iar in aceasta iarna va incerca sa aduca pe Areni cativa jucatori valorosi.

Presedintele Cetatii a dat de inteles ca numele jucatorilor pe care ii doreste pe Areni vor fi cunoscute dupa sedinta de final de an, la care va participa si primarul Ion Lungu.

“Speram ca dupa aceasta sedinta sa stim ce se vrea in continuare si cum trebuie sa procedam. Sigur ca pentru a evita retrogradarea ne trebuie cateva transferuri mai spectaculoase. Eu imi mentin promisiunea data. Vor veni jucatori de la Rapid CFR, de la alte cluburi, dar totul se va hotari dupa acea sedinta”, a spus Ciprian Anton.

Ciprian Anton este cel mai tanar presedinte de club din esalonul secund. Seful executivului din Areni a implinit duminica 30 de ani, ocazie cu care a vorbit despre cele 5 luni petrecute in functia de presedinte al Cetatii.

“Nu ma consider un presedinte “dox”, nu ma consider in niciun fel. Eu zic ca invat, din acest punct de vedere fiind o perioada benefica pentru mine. Nu stiu daca tot timpul imi voi dori sa fiu un presedinte, pentru ca profesia mea de baza este cea de antrenor-profesor. Conjuctura a fost de asa natura ca sa fiu acum presedinte. Nu stiu ce va urma din iarna, din aceasta cauza cred ca este prematur sa vorbim despre cand voi ajunge un presedinte dox”, a mai spus Ciprian Anton.

Venirile lui Pălimaru şi Semeghin reprezinta cele mai importante realizări ale lui Ciprian Anton de când ocupă funcţia de preşedinte al Cetăţii. Şeful grupării din Areni a anunţat că nu se va opri aici cu transferurile importante şi a promis inca din septembrier, ca în iarna va aduce la Suceava alţi jucători valoroşi.

“Am promisiunea de la niste oameni de afaceri ca voi aduce in iarna cativa jucatori care sa fie realmente pentru Liga a II-a. Promit ca, indiferent ce se va intampla, va fi o schimbare la clubul Cetatea.” – Ciprian Anton | 23 septembrie 2009

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Imi mentin promisiunea”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*