Iluzionism la Galleria Mall

Caravana minunilor şi distracţiei vine la Galleria Suceava. În perioada 26-27 noiembrie 2010, Galleria Suceava vă invită la Caravana minunilor şi distracţiei, program în cadrul căruia vă veţi putea bucura gratuit de spectacole de iluzionism, fachirism şi jonglerii. De asemeni, toţi copiii vor fi întâmpinaţi de “Clovnul prietenul copiilor” care-i va răsplăti pe cei cuminţi cu zeci de cadouri.

Accesul la evenimente este gratuit pentru cei ce-şi ridică biletele se face pe baza Paşaportului Galleria (Shopping Passport) de la centru info după următorul program: Vineri de la ora 14.00 la ora 18.45, Sâmbătă de la ora 10.00 la ora 18.45, iar Duminică de la ora 10.30 la ora 12.00. Cei ce nu au Shopping Passport Galleria îşi pot face unul pe loc la respectivele centre de informaţii.

Spectacolele vor avea loc astfel: Vineri de la ora 19.00, Sâmbătă de la ora 13.00 şi 19.00, iar Duminică de la ora 13.00.

Iată care sunt şi celelalte evenimente organizate în această săptămână la Galleria Suceava:

Paleta de culoare, expoziție de pictură la Galleria Suceava.

Până pe data de 29 noiembrie 2010, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de pictură “Paleta de culoare” a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel – Vasile. Născut în 1949, în Suceava, Siminiuc Anghel – Vasile a absolvit Liceul Pedagogic şi Şcoala de Artă Suceava şi este membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România. A avut numeroase expoziții personale de pictură și grafică în orașele: Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Iaşi şi Dossa (Italia) şi a participat cu lucrări de grafică şi pictură la expozițiile organizate de filiala Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști Suceava la Cernauţi, Paris, şi în S.U.A., precum și în țară, la Arad, Bacău, Piatra Neamț, București, Vaslui şi Suceava.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ). Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava.

Sâmbătă, 27 noiembrie 2010, de la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Trăistuţa cu poveşti’. Accesul este gratuit! După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor.

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Iluzionism la Galleria Mall"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*