Ignat va juca la Timisoara

Dupa Florin Dospinescu, un alt jucator emblematic al Universitatii va parasi in aceasta vara Suceava. Pivotul Marius Ignat va juca incepand cu noul sezon la Politehnica Timisoara, alaturi de fratele sau, Sabin.

Jucatorul in varsta de 24 de ani pune capat unei cariere de 5 ani la clubul sucevean. Aflat la final de contract cu Universitatea, Marius Ignat, nu s-a inteles pentru prelungirea intelegerii. Pivotul va juca din toamna la Timisoara, acolo unde va ajunge si fratele sau, Sabin Ignat, care si-a incheiat contractul cu Stiinta Bacau.

“Tot timpul mi-am dorit sa joc in aceeasi echipa cu Sabin, iar acum daca s-a ivit aceasta ocazie, merg cu el. Normal ca exista un regret cand parasesc Suceava, doar am stat 5 ani la Suceava, dar in viata trebuie sa mai schimbi aerul.”, a marturisit Marius Ignat.

Marius Ignat a inceput handbalul la LPS Piatra Neamt, echipa cu care a castigat trei medalii la Campionatele Nationale de juniori. După ce a terminat junioratul, a fost sunat de Petru Ghervan, care l-a convins sa vina la Suceava, echipa pentru care a debutat intr-un meci disputat la Focsani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *