Ignat trage tare

Singura noutate in lotul Universitatii pentru partea a doua a campionatului o reprezinta Marius Ignat. Pivotul sucevean s-a pregatit cot la cot cu colegii sai in acest an si este apt pentru meciurile de verificare.

Ignat si-a revenit dupa problemele de la coloana vertebrala, care l-au tinut pe tusa mai bine de jumatate de an. Inca de la reunirea lotului, jucatorul s-a antrenat in aceleasi conditii ca si ceilalti studenti. De altfel, pivotul Universitatii a recunoscut ca trebuie sa traga serios la sedintele de pregatire pentru a reveni la forma din urma cu un an.

“Am revenit la ritmul normal de antrenament insa este cam greu. Antrenamentele sunt dure, eu nu sunt foarte pregatit si va trebui sa ma adaptez cat mai repede. Spatele nu ma doare, dar se resimte pauza indelungata pe care am fost nevoit sa o fac. Imi este foarte dor de meciuri”, a marturisit Marius Ignat.

Revenirea lui Marius Ignat a fost salutata si de antrenorul Leonard Bibirig:“Ne bucuram si totodata de dorim ca pana la reluarea campionatului sa ajunga intr-o forma sportiva care sa ii dea dreptul sa prinda un loc in primul 7. Sa nu uitam ca el vine dupa 7 luni de inactivitate”.

Cat priveste situatia lui Madalin Tutu, acesta va putea juca in meciurile oficiale abia din sezonul urmator. Interul Universitatii a fost la Timisoara la un consult si i-au fost scoase doua suruburi de la glezna. Peste doua luni va merge din nou pentru a vedea daca ii poate fi scoasa tija.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ignat trage tare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*