Şi-au testat forţele la Iaşi

Boxerii clubului local Csm Florconstruct Suceava au participat la finele saptamanii trecute la un turneu bilateral de meciuri de pregatire in fieful omologilor lor de la Css Unirea Iasi. In acest sens, antrenorul Doru Iftime a deplasat in Copou un lot de 9 pugilisti, 8 baieti: Vasile Paramon, Ionut Nechita, Sebastian Maruseac, Nicu Bondar, Bogdan Demec, Lucian Muntean, Robert Fecioru si Iustianian Fodorcan, plus Lacrimioara Perijoc, medaliata cu bronz la ultima editie a Campionatelor Nationale de Tineret – feminin.

Sportivii suceveni s-au impus in toate cele 10 meciuri disputate de-a lungul galei de la Iasi, cele mai convingatoare evolutii in ring avandu-le Vasile Paramon si Ionut Nechita, invingatori inainte de limita.

Competitia si-a atins scopul. Am avut ocazia sa ne verificam potentialul si sa obervam carentele pe care le avem. Intentionam sa continuam meciurile de pregatire dupa Pasti, astfel incat sportivii sa ajunga la o anumita rutina si intr-o forma cat mai buna pentru proximele Campionate Nationale, unde cei vizati sa ajunga acolo sa se poata lupta pentru medalii“, a spus antrenorul Doru Iftime.

Exit mobile version