Şi-au testat forţele la Iaşi

Boxerii clubului local Csm Florconstruct Suceava au disputat, weekendul trecut, o serie de meciuri de pregatire in compania sportivilor de la Cs Nicolina Iasi, in vederea participarii la Campionatele Nationale de juniori, tineret si seniori ce vor avea loc in urmatoarele doua luni. In acest sens, clubul sucevean a deplasat in Copou patru pugilisti: Iustin Fodorcan, Robert Fecioru, Vasile Paramon si Ionut Nechita, ultimii doi urmand sa participe la sfrasitul lui mai la nationalele de juniori de la Craiova.

Chiar daca si-au incrucisat manusile cu unii dintre medaliatii ultimei editii a Cupei Romaniei, antrenorul Doru Iftime considera ca elevii sai au avut o prestatie meritorie la Iasi, oferind iesenilor o replica pe masura. “Sportivii nostrii au avut o prestatie meritorie, demostrand ca au o buna pregatire fizica si cred ca vor atinge forma maxima pana la startul Campionatului National. Meciurile au fost viu disputate si au avut un nivel tehnic ridicat, tinand cont ca unii dintre adversarii nostrii au fost medaliati la editia din acest an a Cupei Romaniei”, a apreciat antrenorul Doru Iftime.

Tehnicianul de la Csm Florconstruct a precizat ca evolutia pugilistilor suceveni in turneele de pregatire il face sa spere la o figura frumoasa la nationalele de la Craiova. “Vom mai efectua cateva meciuri de verificare pentru a intra in rutina, astfel incat luciditatea sa ia loc emotiilor negative. Desi avem un lot tanar, format de circa 6-7 luni, sportivii nostrii au demonstrat ca pot face o figura frumoasa la Campionatele Nationale, asa cum a facut si Lacrimioara Perijoc, care a cucerit in acest an bronzul la nationalele de tineret”, a precizat antrenorul Doru Iftime.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *