Și-au împărțit victoriile

Rapid si Lps Suceava si-au impartit victoriile in cele doua confruntari directe disputate duminica, pe terenul din Itcani, in cadrul etapei a 6-a a Campionatului de Juniori Republicani. In meciul rezervat juniorilor A, “ceferistii” si-a trecut in cont al treilea succes de la startul sezonului regulat, dupa ce s-au impus in fata celor de la Lps, cu scorul de 3-1. Trupa antrenata de Ovidiu Caldarus a marcat prin Nastasiu, Suru si Rotar, dupa ce lps-istii au deschis scorul prin Scutar, care a transformat o lovitura libera in debutul intalnirii.

In meciul destinat juniorilor B, Lps Suceava a bifat a patra victorie stagionala, dupa ce s-a impus, in fata rapidistilor, cu scorul de 2-1. Grupa pregatita de Ioan Radu a inscris prin Florian si Ilisei, in vreme ce invinsii, condusi de pe margine de Marius Lup, au marcat in ultimele minute, printr-un sut centrare trimis de Netea.

In runda urmatoare, grupele de la Rapid Cfr Suceava vor primi duminica, pe terenul “1 Mai” din Itcani, vizita celor de la Noua Generatie Iasi, in timp ce Lps Suceava se va deplasa in fieful vecinilor de la Css Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Și-au împărțit victoriile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*