Şi-au dat în petec

Voleibaliştii suceveni au câştigat cu scorul de 3-0 primul meci din play-off. În ciuda victoriei categorice, elevii lui Victor Pancu au întâmpinat serioase probleme în faţa formaţiei CSM Târgovişte, pe care au tratat-o cu superficialitate.

Oaspeţii au început neaşteptat de bine întâlnirea profitând din plin de relaxarea sucevenilor. În cele din urmă, CSMU LPS Suceava avea să îşi adjudece primul set cu scorul de 25-19. Penultima clasată la finalul returului avea să facă o figură şi mai frumoasă în actul secund al întâlnirii, când s-au ţinut în coasta sucevenilor pănă în ultimul moment. Plusul de valoare al elevilor lui Victor Pancu şi-a spus cuvântul, iar în cele din urmă, CSMU LPS şi-a adjudecat setul, scor 27-25. Ultimul act al întâlnirii a reprezentat un galop de sănătate pentru gazde, care şi-au umilit adversarii, aceştia nereuşind să treacă pragul de 11.

“Nici nu imi mai vine să vorbesc. A fost un meci extrem de stresant pentru mine, pentru că jucătorii mei ştiau tot timpul că vor câştiga. Puteau termina socotelile în jumătate de oră, dar s-au relaxat prea repede şi au avut puţin mai mult de muncă. Ăsta e românul !” a declarat la finalul partidei, antrenorul Victor Pancu.

Meciul retur contând pentru prima faza din play-off se va juca tot la Suceava, duminică, începând cu ora 11. Pentru CSMU LPS Suceava au evoluat: Huţuleac, Sasu, Ursache, Orăşanu, Bocancea, Jelezneac, Giurcă şi Prodan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şi-au dat în petec"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*