Iată 3 din cele mai cunoscute jocuri EGT

Fiecare jucător are fără îndoială sloturile sale preferate pe care le joacă de fiecare dată când accesează platforma unde este client. Şi este perfect normal să fie aşa, toţi avem jocuri la care ne întoarcem întotdeauna cu plăcere şi care ne aduc doza de distracţie şi de adrenalină dorite atât de mult.

Şi o să fi de acord cu noi când spunem că există un producător de păcănele pe care nu ai cum să nu îl consideri că fiind cel mai prezent şi căutat în oferta oricărui cazino. Este în mod evident vorba despre EGT, aşa că o să îţi prezentăm cele mai cunoscute jocuri EGT care contribuie la poziţionarea pe primul loc la popularitate a companiei printre jucători. 

Clasice

Sub umbrela acestui cuvânt se ascund mai multe caracteristici ale sloturilor pe care ţi le vom prezenta în continuare.  Pentru sloturi, termenul de clasic se asociază păcănelelor de început, care ofereau  doar 3 role şi câştiguri numai pe o linie de plată.  Sloturile au evoluat astăzi, aşa că sub termenul de clasic vei identifica de fapt sloturile care oferă o arhitectură de joc bazată în cele mai multe cazuri pe 5 role dispuse pe 3 rânduri şi care cedează jocuri speciale.

Aceasta este astăzi accepţiunea de slot clasic şi pentru a te familiariza cu ea este indicat să începi cu sloturi EGT gratis. Este calea cea mai uşoară să vezi cum se formează tabela de plăţi, cum se iniţiază jocurile gratuite cunoscute sub numele de speciale şi abia după să le încerci pe o miză reală.

Şi ai ce încerca, aşa că îţi recomandăm pentru început slotul clasic Book of Magic, Age of Troy, Egypt Sky sau Imperial Wars. Vei vedea în acest fel cum funcţionează sloturile clasice şi mai ales te vei convinge de existenţa specialelor şi de generozitatea acestora.

Jocuri cu fructe

Jocurile cu fructe sunt sloturile care amintesc cumva de începuturile industriei jocurilor de noroc, de aceea sunt considerate şi jocuri retro. Tehnologia şi-a pus influenţa însă şi asupra lor aşa că astăzi un slot cu fructe este total diferit de strămoşul său.

Toată acţiunea se petrece acum pe un ecran video de înaltă calitate unde evoluează simboluri de fructe în culori vibrante. Şi cum fructele sunt vedetele incontestabile, le vei întâlni pe role într-o largă varietate de specii şi coloristică.

Cel mai adesea întâlnite în sloturile care poartă marca EGT sunt pepenii verzi, prunele, cireşele, strugurii, lămâile şi portocalele. Aşadar pe ecran vor ateriza doar aceste simboluri, noţiunea de specială dispărând dintr-un slot cu fructe.

Pur şi simplu dai start rolelor şi aştepţi ca fructele să ocupe ecranul jocului. În funcţie de câte linii de plată vor ocupa vei recolta şi câştigurile, care în cazul sloturilor cu fructe pot atinge valori extrem de apetisante.

Lipsesc specialele, este adevărat, dar un simbol de fructe poate ocupa în întregime toate rolele, ducând la obţinerea unui câştig de tip tablou de fructe. Şi dacă miza este şi ea una pe măsură, îţi poţi imagina cam la ce valori se poate ajunge.

Şi hai să amintim şi despre premiul suplimentar pe care sloturile cu fructe marca EGT îl oferă pentru fiecare joc care îi poartă numele. Este vorba desigur despre jackpotul progresiv EGT, care cedează 4 trepte de câştig distincte, fiecare dintre ele impresionante ca valoare.

Dacă joci 40 Lucky King,  20 Super Hot sau 30 Spicy Fruits poţi avea parte de un tablou de fructe dar o asemenea plata te poate duce chiar în jackpotul EGT. Trebuie doar să întorci 3 cărţi cu acelaşi semn şi jackpotul ataşat acestuia se va duce imediat în contul tău de jucător.

Şeptari şi fructe

Poate că nici un alt producător nu a alăturat mai bine în sloturile sale simbolurile de fructe cu cele de şeptari decât EGT. Este dacă vrei marca distinctivă a acestui producător, aşa că în orice joc fără speciale vei întâlni atât fructe cât şi acest simbol considerat norocos de către jucători.

Cel mai adesea colorat într-un roşu electric, şeptarul este în tabela de plăţi cel mai valoros simbol. O linie cu 5 asemenea simboluri aduce un câştig considerabil, aşa că orice combinaţie cu şeptari este aşteptată cu real interes de jucători.

Şi cel mai bun exemplu în acest sens este dat de cel mai popular slot EGT, Shining Crown. Coroanele cu diamante sunt simbolurile wild stivuite ale jocului şi pot ocupa în întregime cele 3 role mediane din joc formând astfel cele mai valoroase combinaţii.

Dar EGT nu se rezumă doar la acest lucru ci îi exploatează cum nu se poate mai bine potenţialul folosindu-l în jocurile sale atât ca simbol obişnuit cât şi ca simbol special. Şi cea mai populară funcţie a simbolului de şeptar este aceea de wild stivuit, care apare în multe jocuri cu şeptari şi fructe care poartă marca EGT.

O să amintim doar de slotul 40 Super Hot, unde simbolul şeptarului are atribuită această funcţie. Indiferent unde apare, şeptarul îşi ia în serios funcţia de wild şi înlocuieşte orice alt simbol din joc participând nu numai la multiplicarea liniilor de câştig dar şi la mărirea substanţială a câştigului obţinut.

Dar pentru că şeptarul este un wild stivuit, combinaţia cea mai dorită şi mai bine plătită este cea în care toate rolele sunt ocupate de acest simbol. În acest caz se obţine tablou de wilduri, combinaţia supremă ca valoare pe care fiecare jucător şi-o doreşte cel puţin o dată în viaţă.

Concluzie

Probabil cel mai popular producător de sloturi, EGT îţi propune jocuri clasice, cu fructe dar şi cu un mix de şeptari şi fructe. Nu cunoaştem preferinţele tale în materie de sloturi dar îţi sugerăm să faci o incursiune în aceste jocuri şi să te convingi de frumuseţea acestora. Şi dacă eşti prieten cu hazardul, cine ştie, mâine îţi putem dedica chiar ţie un articol în calitate de câştigător al jackpotului EGT, aşa că nu putem decât să îţi urăm succes!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *