Şi-ar dori câteva transferuri

Întărirea echipei cu câţiva jucători valoroşi. Acesta este cadoul pe care ar vrea sa îl primească managerul echipei locale de volei, Traian Căldare, de la Moş Crăciun.

Anul 2009 a reprezentat startul unei noi etape în voleiul sucevean. Revirimentul acestui sport la Suceava s-a produs încă din primăvară, odată cu calificarea la barajul pentru promovare. Beneficiind din vară de un sprijin financiar consistent, CSM Suceava a început cursa pentru revenirea pe prima scenă a voleiului românesc.

“Pentru echipa de volei 2009 a fost un an bun pentru ca ne-am impiedicat o singura data. Baietii au lucrat foarte constiincios si de aici au parvenit si rezultatele de care ne bucuram si noi si iubitorii voleibalului sucevean”, a declarat Traian Caldare.

“Doctorul”, aşa cum îi spun apropiaţii, a mărturisit şi care ar fi cel mai frumos cadou pe care ar putea să îl primească de la Moş Crăciun: “Mos Craciun as vrea sa imi aduca in perioada de transferari, unul sau doi jucatori cu care sa putem intari echipa”.

CSM Suceava a disputat în această toamnă 10 partide, în care a reuşit să câştige de 9 ori şi să piardă o singură dată. Primul meci al voleibaliştilor suceveni în 2010 este programat pe 16 ianuarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şi-ar dori câteva transferuri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*