Îşi joacă soarta la Bacău

Rapid Suceava isi joaca soarta in etapa intermediara de maine, echipa “ceferista” urmand sa evolueze, de la orele 17.00, in fieful rivalei in lupta pentru promovare, Sc Bacau, in derbyul primei serii a Ligii a 3-a.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu considera ca o eventuala victorie a rapidistilor la Bacau ar simplifica ecuatia promovarii in proportie de 60-70%. “Este un meci important, dar nu decisiv. Indiferent de rezultat, lupta pentru promovare se va duce pana la finalul campionatului. Noi speram sa venim cu puncte de la Bacau si cred ca presiunea apasa mai mult pe adversari, in conditiile in care noi abordam jocul de pe primul loc. Daca vom reusi sa castigam, cred ca putem spune ca am luat cu adevarat o optiune importanta pentru promovare, in proportie de 60-70%”, a declarat Tudoreanu.

Seful bancii tehnice rapidiste spera ca “alb-visinii” sa aiba parte de un arbitraj corect si nu se teme de eventualele jocuri de culise ale conducerii bacauane. “Nu ne dorim decat sa avem parte de un arbitraj corect, pentru ca in ultimele doua runde consider ca am fost defavorizati de arbitri. In privinta propriilor jucatori, nu-mi fac probleme. Nu-i va contacta nimeni”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Avand in vedere miza enorma a meciului, rapidistii au intrat in cantonament inca de aseara, singurul incert pentru confruntare de maine fiind fundasul Claudiu Velescu, accidentat in partida cu Csm Focsani.

Pentru a doua deplasare consecutiva, “alb-visinii” vor conta la partida de maine pe sprijinul unei galerii de peste 50 de suporteri, a caror plecare spre Bacau este programata la ora 13.30, din parcarea Isu.

Sc Bacau – Rapid Cfr se va disputa pe stadionul Letea si va fi supervizat de Mihai Calistru din Botosani.

In meciul direct din turul campionatului, echipa suceveana s-a impus, pe stadionul Areni, in fata bacauanilor, cu scorul de 2-0, prin golul marcat atunci de capitanul Bosancu si un autogol al adversarilor.

Clasament: 1. Rapid Suceava 39p, 2. Cs Bacau 38p, 3. Petrotub Roman 36p… 5. Sporting Suceava 28p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Îşi joacă soarta la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*