Îşi doresc să fie sănatoşi

Handbaliştii suceveni nu sunt pretenţioşi când vine vorba despre Moş Crăciun. În scrisorile trimise către “Moşu”, jucătorii pregătiti de Leonard Bibirig au scris un singur cuvânt: sănătate.

Cei mai buni marcatori ai Universităţii în turul campionatului, Răzvan Gavriloaia şi Adrian Chirut nu prea mai au ce să îşi dorească pentru Ajunul Crăciunului. 2009 Ie-a adus o finală europeană, titlurile de cetăţeni de onoare ai Sucevei, diplome de excelenţă din partea Universitătii, iar în urmă cu o săptămâna au ocupat prima poziţie în topul realizat de Direcţia pentru Sport.

“Ne-am dori sa fim sanatosi cu totii, sa nu apara accidentari la echipa pentru a aborda cat mai bine returul de campionat. Speram sa ne indeplinim obiectivul si sa avem parte de liniste”, a spus Razvan Gavriloaia.

Extrema dreapta a Universitatii a fost completat de colegul sau, Adrian Chirut: “In primul rand doresc sanatate la toata lumea si, in special, familiei”.

Vacanţa de iarnă a handbaliştilor suceveni nu va dura prea mult. Pe 4 ianuarie este programată reunirea lotului, iar pe 31 Universitatea va susţine primul meci din returul Ligii Naţionale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Îşi doresc să fie sănatoşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*