Huţuleac, pe picior de plecare

Echipa locală de volei ar putea să-l piardă în această iarnă pe cel mai experimentat jucător său. Prins cu serviciul în Bucureşti, Lucian Huţuleac intenţionează să îşi caute o echipă în capitală.

Lucian Huţuleac este încadrat la o unitate militară din Bucureşti, iar în 2008 a fost detaşat la Suceava. Acest lucru a fost posibil la insistenţele lui Stelian Nistor, care îşi propusese să readucă voleiul sucevean pe prima scenă. După ce a fost prelungită cu încă un an, detaşarea voleibalistului sucevean a expirat în noiembrie 2010. În ultimele două luni jucătorul a mers la serviciu în Bucureşti şi s-a prezentat sub comanda lui Victor Pancu doar la meciurile oficiale. Lipsa antrenamentelor şi oboseala pe care o presupune naveta săptămânală dinspre capitală i-au pus capac lui Huţuleac, care se gândeşte să se despartă de formaţia suceveană.

“Eu am cerut mutarea în Suceava, dar nu s-a putut rezolva. Nici măcar detaşarea nu mi-a fost reînnoită. Am vorbit inclusiv cu domnul Ion Lungu, care mi-a zis că nu mă poate ajuta. În timpul săptămânii merg la serviciu, nu fac nici un antrenament, iar la sfârşit de săptămână plec direct la meciuri. Intenţionez să vorbesc cu o echipă din Bucureşti care să îmi asigure cel puţin cazarea şi o indemnizaţie de bun simţ”, a anunţat Lucian Huţuleac.

În vârstă de 30 de ani, Lucian Huţuleac este cel mai experimentat jucător al echipei CSMU LPS Suceava. Voleibalistul şi-a început cariera la Suceava, apoi a trecut pe la Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti, bifând 10 sezoane în prima divizie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Huţuleac, pe picior de plecare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*