Huţuleac, aur la naţionale

Sportivii suceveni s-au intors cu doua medalii de la faza finala a Campionatelor Nationale individuale de juniori la lupte greco-romane, competitie care a reunit la finele saptamanii trecute, in sala din Piatra Neamt, peste 100 de concurenti.

Performerul delegatiei condusa de antrenorii Valerica Gherasim, Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru a fost din nou Constantin Hutuleac, luptatorul sucevean reusind sa castige aurul la categoria de greutate 96 de kilograme, iar pe viitor va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale si Europene cu sanse concrete la o medalie.

Cea de-a doua distinctie pentru suceveni a fost adusa de Ionut Acostachioaie, care, dupa sase meciuri pe saltea, a castigat bronzul la categoria 55 de kilograme, in detrimentul unui sportiv de la LPS Constanta. Alti doi sportivi suceveni, Bogdan Amarculesei si Cristian Ostrovan, au ratat de putin o medalie, clasandu-se in final pe locul 5, primul la categoria 74 de kilograme, iar cel de-al doilea la 84 de kilograme. Inscris in concurs la categoria 50 de kilograme, suceveanul Mihai Sulea a ratat medalia de bronz in meciul decisiv, contra unui adversar din Brasov.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *