Huțuleac a luat argintul la Naționalele de seniori

Constantin Hutuleac

Suceveanul Constantin Huțuleac a câștigat medalia de argint în Finala Campionatului Național de lupte greco-romane pentru seniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 29-31 ianuarie în Sala Sporturilor din Craiova și a reunit apromixativ 400 de sportivi din întreaga țară.

Clubul CSM Suceava a fost reprezentat în Banie de zece luptători. Performerul delegației sucevene a fost Constantin Huțuleac, care a ocupat locul secund la categoria 130 de kilograme. Alți doi sportivi antrenați de Andrei Bolohan, Teodor Horătău și Iulian Șopârlă s-au clasat pe poziția a 5-a, la 59 de kilograme și, respectiv, 71 de kilograme. Același rezultat l-a înregistrat și Daniel Blănari, luptătorul pregătit de Daniel Ciubotaru concurând la categoria 81 de kilograme.

Valerică Gherasim și Iulian Șopârlă

Valerică Gherasim și Iulian Șopârlă

„Rezultatele sunt bune, în primul rând pentru că Horătău, Șopârlă și Blănari sunt încă juniori. Vrem să mulțumim Primăriei, Consiliului Local și Consiliului Județean pentru sprijinul oferit”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim.

Acesta a profitat de prilej pentru a transmite public un sincer “La multi ani!” celui mai mare luptător român din istorie, rădăuțeanul Ștefan Rusu, care marți va împlini 60 de ani.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Huțuleac a luat argintul la Naționalele de seniori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*