Prima înfrângere în amicale pentru Bucovina Rădăuți

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a pierdut ieri, în fața Hușana Huși, cu scorul de 0-2, într-un amical disputat pe terenul „Tineretului” din Iași.

Vasluienii au marcat prin Izmana si C. Ciobanu și și-au luat astfel revanșa pentru înfrângerea cu 0-1 suferită în fața trupei lui Iulian Ionesi în urmă cu trei săptămâni.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Butnariu – Antonesei, Vișinar, Florescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, Stroe, I. Plămadă, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza a doua): Puianu – Şpac, Nistor, Chirilescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Străjeriu, Vatamaniuc, I. Coroamă, C. Coroamă.

Până ieri, gruparea rădăuțeană avea cinci victorii și două remize în amicale: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Şomuz Fălticeni, 1-0 cu Oțelul, respectiv 6-6 cu LPS Suceava și 3-3 cu Juniorul Suceava.

În continuarea programul de pregătire, Bucovina se va deplasa duminică, la Roman, pentru un amical cu Şomuz Fălticeni, după care își va mai testa forțele cu Dante Dorohoi (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *