Hușana Huși – Bucovina Rădăuți, sâmbătă, ora 18.00

Bucovina Rădăuți debutează în noua ediție a Ligii a III-a pe terenul nou-promovatei Hușana Huși, într-un meci programat sambata, de la ora 18.00. Cla­sată pe locul secund în sezonul trecut și fără înfrângere în jocurile amicale disputate în vară, trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan pornește cu prima șansă în fața unei echipe vasluiene care a câștigat barajul de promovare la “masa verde”.

Sper să începem acest campionat cu dreptul. Nu ne așteaptă un meci ușor la Huși, pentru că vom întâlni o nou-promovată, iar în jurul unor astfel de echipe se creează mereu o emulație, mai ales că adversara noastră se află la debutul în Liga a III-a. Am urmărit un meci al celor din Huși cu Miroslava și a remarcat că este o echipă bine organizată în plan defensiv, capitol la care este avantajată și de gazonul pe care joacă, unul nu tocmai bun. Trebuie să tratăm acest prim meci cu maximă seriozitate și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, asta însemnând o victorie. Sper să creștem de la joc la joc, pentru că în amicale, deși nu am pierdut, echipa nu a evoluat la potențial maxim”, a spus antrenorul Dorin Goian.

Tehnicianul radautenilor are două probleme în lotul de 21 de jucători pe care va miza în turul Ligii a III-a. Bosînceanu este accidentat, iar Bejenar a suferit o entorsă și a devenit incert.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close