Husana Huși – Bucovina Rădăuți: 0-1

Bucovina Rădăuți și-a respectat statutul de favorită și s-a impus, scor 1-0, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul nou-promovatei Hușana Huși, în prima etapa a noului sezon al Ligii a III-a.

În fața unui public numeros, trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan a dominat începutul de meci, bifând prima ocazia de gol în minutul 10, când Ionesi a trimis din marginea careului peste buturile apărate de Miron. Gruparea vasluiană a echilibrat treptat jocul, dându-i emoții lui Puianu la o lovitură liberă de la 25 de metri la care mingea a trecut puțin peste transversală. Golul a picat însă în poarta gazdelor, chiar înainte de pauză, când căpitanul Vitu înscris cu o lovitură imparabilă de cap, în urma unei corner executat de către Ungurianu. Bucovina își putea dubla avantajul în re­pri­za secundă, la su­turile lui Săhlean și Alecsandru, însă ta­be­la a rămas ne­schim­bată până la final.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Mihăeș, Coajă – Săhlean, Ungurianu, Dănilă – Plămadă, Ionesi, Busuioc. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Au mai intrat: Zvoronciuc, Păiuș, R. Ciobanu și Țapu.

În runda a doua de campionat, gruparea rădăuțeană va primi sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, replica unei alte nou-promovate CSM Bacău. Până atunci, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan se va deplasa miercuri, la Suceava, unde va întâlni Foresta într-un meci din Turul III al Cupei României.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *