Humorenii sunt optimişti

Humorenii considera ca scorul cu care au cedat sambata in fata Rapidului nu reflecta diferenta dintre cele doua echipe. Antrenorul, Robert Molocea, nu dezarmeaza insa dupa infrangerea de pe Areni si este increzator ca echipa sa va putea sa se salveze de la retrogradare.

“Am inceput si noi bine, am avut si cateva ocazii, care din pacate s-au razbunat. Toate golurile au fost luate pe greseli personale. Dupa pauza am iesit mai hotarati sa facem un joc bun si chiar cred ca puteam egala. Din pacate s-a ratat un 11 metri si alte doua ocazii mari, dupa care am primit un gol pe contraatac. Per total cred ca cei de la Rapid au fost mai pragmatici si au tratat jocul mai bine decat noi”, a declarat tehnicianul humorean.

Robert Molocea crede in evitarea retrogradarii, dar atentioneaza ca pentru acest lucru, echipa sa va trebui sa obtina puncte si pe teren strain.

“Sunt sanse sa ne salvam de la retrogradare, mai ales ca baietii si-au mai dat drumul la joc. Exista totusi o problema la jocurile din deplasare pe care inca nu stiu cum sa o rezolv. Daca vom intari in iarna echipa cu cativa jucatori, cred ca vom putea scoate puncte si din deplasare”, a mai spus antrenorul Humorului.

Intr-o perioada in care se vorbeste tot mai mult despre desfiintarea echipelor din esaloanele inferioare, humorenii privesc viitorul cu optimism.

“Nu cred ca am putea sa ne desfiintam. Primaria ne sustine material si mai sunt si cativa sponsori care ne ajuta cu sume mici de bani. Din iarna, municipalitatea va mai termina cu cheltuielile pe care le are cu partia si ne va sustine mai puternic din punct de vedere financiar”, a conchis antrenorul Robert Molocea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Humorenii sunt optimişti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*