Hramarii visinii

Reporterii nostri sub acoperire au descoperit adevaratele motive ale chixului din Covasna. Astfel, feroviarii n-au plecat cu o zi inainte, pentru a putea pleca cu noaptea-n cap si a ajunge la timp la sarbatoarea traditionala a comunitatii islamice din Romania, organizata, anual, din 2001, pe 11 septembrie.

Profitand de vremea frumoasa, s-a organizat iesire la iarba verde, cu gratare, paste arabiata, mici din carne de capra şi bere, multa bere. Pajistile au rasunat de incantatiile celor mai în voga imami, Rihan Al-Salaam sau Abdul de la Islamabad fiind la mare cautare pe ambele maluri ale Paraului Zagon. Un motiv in plus de a sarbautori si reintoarcerea lui Muri in sanul alb-visiniilor.

Lui Homneac si Marinkovic li s-au pus mici la pachet, ei neavand loc rezervat in autocarul de Covasna. La polul opus s-a situat Bosancu, care a primit doze duble de malt, suplinind cu succes lipsa lui Padrino Stanescu.

Pentru a nu intarzia la partida din Cupa, Rapidistii au trebui sa promita ca se vor intoarce la urmatorul hram, de pe 29 Martie, cand se va sarbatori “Ziua Metroului Moscovit”.

Ar mai fi de precizat ca, invidiosii din targ, nu vor sa recunoasca nici in ruptul capului evenimentele de mai sus, dand vina pe Mafia Pariurilor!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hramarii visinii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*