Hotărâţi să rămână pe podium

Victoria cu 3-0 în meciul cu CSM Focşani le-a ridicat moralul jucătorilor de la Rapid Suceava. Ceferiştii sunt hotărâţi să câştige şi următoarele două meciuri de campionat, astfel încât derby-ul de pe Areni cu FCM Bacău să îi găsească tot pe podium.

În cadrul etapei a 5-a din Liga a III-a, Rapid Suceava înfruntă vineri pe teren propriu formaţia Petrotub Roman. Oaspeţii au luptat anul trecut la promovare, iar atacantul Gabriel Şuleru spune că echipa romaşcană seamănă cu Rapidul.

“Petrotub este intr-o situatie ca si a noastra. Au un lot bun de jucatori care sunt impreuna de mult timp. Anul trecut am facut egal acasa si am pierdut greu la ei. Va fi un meci greu, dar pe care trebuie sa il castigam, a declarat atacantul Rapidului.

După meciul cu Roman, sucevenii vor juca la CSM Paşcani, ocazie cu care speră să obţină prima victorie în deplasare.

“In deplasarile din acest sezon am inregistrat o infrangere si un egal, trebuie sa vina si o victorie. Va fi destul de greu, pentru ca echipele mai mici se mobilizeaza foarte mult contra noastra, alearga si joaca destul de dur”, a mai spus Şuleru.

Cel mai bun marcator al Rapidului în sezonul trecut a adăugat că nu ţine neapărat să obţină acelaşi titlu şi la finalul acestui campionat.

“Golgheterul nu castiga nimic. Eu am fost cel mai bun marcator al echipei anul trecut si nu am castigat nimic. Important este sa ajuti echipa. Poti da un gol la 3 etape, dar sa fie golul victoriei”, a conchis Şuleru.

Nici Mircea Negru nu s-a arătat interesat de titlul de golgheter, chiar dacă şi-a trecut deja două goluri în cont: “Sincer, nu m-am gandit la treaba asta. Eu imi doresc sa inscriu cat mai multe goluri pentru echipa, sa castigam si sa aducem lumea la stadion.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hotărâţi să rămână pe podium"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*