Homneac vrea să plece

Imediat după jocul cu CS Otopeni, jucătorii echipei Rapid Suceava au intrat în vacanţă. „Ceferiştii” vor avea liber timp de şase săptămâni, urmând să revina la antrenamente pe 14 ianuarie.

Antrenorul Ovidiu Murariu îi aşteaptă la reunire pe majoritatea jucătorilor pe care s-a bazat în sezonul de toamnă, inclusiv pe Andrei Lozneanu, care va fi împrumutat de la FC Botoşani şi în retur. În schimb, atacantul Tudor Homneac, venit şi el sub formă de împrumut de la Botoşani, şi-a manifestat intenţia de a părăsi Rapidul.

“Deocamdată, singurul jucător care şi-a exprimat intenţia de a pleca este Homneac. El a avut puţine apariţii din cauza accidentării, iar când a intrat în teren nu a reuşit să convingă. În rest, aştept la reunire tot lotul. În funcţie de ce vom reuşi să aducem în această iarnă, ar putea să mai plece jucători. Avem nevoie de întăriri în atac, dar şi la mijlocul terenului, pentru că un mijlocas bun poate să rezolve şi problema golului. Vreau să precizez că nu este datoria mea să aduc jucători. Eu spun doar pe ce posturi am nevoie de întăriri, iar restul depinde de conducere şi de posibilităţile financiare ale clubului”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Acesta a mai spus că în perioada următoare va stabili programul pregătirilor pentru returul de campionat. Pe de altă parte, “ceferiştii” au primit promisiuni că până la sfârşitul anului vor încasa o parte din restanţele salariale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Homneac vrea să plece"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*