Homneac, la loc comanda!

Tudor Homneac a revenit de astazi in curtea celor de la Rapid Suceava. Chiar daca a inceput pregatirile de iarna alaturi de gruparea Fcm Dorohoi, atacantul de 25 de ani a facut cale intoarsa spre Areni la solicitarea antrenorului Ovidiu Murariu, care, in lipsa unor alternative pentru compartimentul ofensiv, a decis sa-l includa pe “Kgb” in lotul cu care “ceferistii” vor pleca miercuri in cantonamentul de la Poiana Negri.

Tehnicianul rapidistilor va anunta lotul pentru Dorna dupa antrenamentul de maine. “Vom lua in cantonament in jur de 24 de jucatori, ceea ce inseamna ca vom renunta la trei-patru dintre jucatorii care se afla in acest moment in pregatiri cu noi” a anuntat antrenorul Ovidiu Murariu.

Pana la plecarea in cantonament, programata sa aiba loc miercuri dimineata, conducerea “ceferistilor” incearca sa regimenteze pe ultima suta de metri alti trei jucatori, este vorba de mijlocasi Chitoasca (Ceahlaul) si Bordeanu (Fcm Dorohoi), precum si de fundasul Ferariu (Sporting). “Chitoasca are sanse sa plece in cantonament cu noi. Ramane ca cele doua cluburi sa gaseasca o solutie contractuala pentru ca jucatorul sa vina la Rapid. In privinta lui Ferariu, o sa incercam sa mai discutam inca o data cu patronii de la Sporting. Oricum nu am inteles atitudinea lui. Noua ne-a spus ca il doare piciorul, iar sambata a evoluat pentru Sporting in amicalul cu Radauti”, a mai spus Ovidiu Murariu.

Din lotul pentru Poiana Negri va lipsi cu siguranta mijlocasul Catalin Golofca, care va ramane acasa, unde urmeaza un program separat de recuperare dupa operatia suferita in luna octombrie a anului trecut.

Pe parcursul celor zece zile de cantonament, pe langa pregatirea fizica, antrenorul Ovidiu Murariu intentioneaza sa perfecteze si una-doua partide amicale la Vatra Dornei sau Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Homneac, la loc comanda!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*