Hocheiștii suceveni au rămas pe ultimul loc

CSM Suceava continuă seria înfrângerilor în Campionatul Național de hochei pentru juniori sub 16 ani. Formația pregătită de Constantin Curelaru a pierdut ambele meciuri disputate pe terenul liderului clasamentului CSȘ Gheorgheni.

În prima partidă harghitenii s-au impus cu scorul de 23-1, pe reprize 10-0, 9-1, 4-0. Singurul gol al sucevenilor a fost marcat în minutul 8 al reprizei secunde, de Ștefan Nastasi, după o pasă venită de la Antonio Dura. A doua întâlnire dintre cele două formații a fost câștigată de CSȘ Gheorghieni cu 27-0, după un meci în care trupa lui Constantin Curelaru a avut doar trei șuturi la poartă. Pe reprize a fost 9-0, 11-0 și 7-0.

După desfășurarea primelor opt meciuri din actuala ediție de campionat, CSM Suceava ocupă ultimul loc al clasamentului, fiind singura echipă care nu a reușit să câștige nici macăr un punct. În această perioadă hocheiștii suceveni au marcat 5 goluri și au încasat 257.

Lotul echipei locale de hochei este format din următorii jucători: Sfetcu, Poroch, Costan, Cușnir, Cimbru, Lohănel, Diaconu, Popa, Dohotaru, Rizac, Năstase, Nastasi, Rață, Eric Petrovici, Oliver Petrovici, Bogdan Dura și Antonio Dura.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *