Hocheiștii suceveni au rămas pe ultimul loc

hochei

CSM Suceava continuă seria înfrângerilor în Campionatul Național de hochei pentru juniori sub 16 ani. Formația pregătită de Constantin Curelaru a pierdut ambele meciuri disputate pe terenul liderului clasamentului CSȘ Gheorgheni.

În prima partidă harghitenii s-au impus cu scorul de 23-1, pe reprize 10-0, 9-1, 4-0. Singurul gol al sucevenilor a fost marcat în minutul 8 al reprizei secunde, de Ștefan Nastasi, după o pasă venită de la Antonio Dura. A doua întâlnire dintre cele două formații a fost câștigată de CSȘ Gheorghieni cu 27-0, după un meci în care trupa lui Constantin Curelaru a avut doar trei șuturi la poartă. Pe reprize a fost 9-0, 11-0 și 7-0.

După desfășurarea primelor opt meciuri din actuala ediție de campionat, CSM Suceava ocupă ultimul loc al clasamentului, fiind singura echipă care nu a reușit să câștige nici macăr un punct. În această perioadă hocheiștii suceveni au marcat 5 goluri și au încasat 257.

Lotul echipei locale de hochei este format din următorii jucători: Sfetcu, Poroch, Costan, Cușnir, Cimbru, Lohănel, Diaconu, Popa, Dohotaru, Rizac, Năstase, Nastasi, Rață, Eric Petrovici, Oliver Petrovici, Bogdan Dura și Antonio Dura.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hocheiștii suceveni au rămas pe ultimul loc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*