“Herbalife – Alătură-te campionilor!”


Nu contează că joci în Primera, Bundesliga, Liga a III-a, Divizia A sau Liga Naţională. Herbalife te ajuta să performezi la orice nivel şi în orice sport! Pentru mai multe informaţii sunaţi la numărul de telefon 0741 643 641.

Indiferent de activitatea pe care o practică, sportivii au nevoie de o cantitate mai mare de proteine, aminoacizi, vitamine, minerale şi energie pentru a face faţă la un nivel înalt al competiţiilor. Strategia corectă de nutriţie aplicată înainte, în timpul şi după exerciţiile fizice, pot face diferenţa între o performanţă bună şi una excepţională. Ştiinţa nutriţiei în sport are patru componente de bază: energizarea, reenergizarea, repararea şi recuperarea.

Herbalife este o companie internaţională, specializată în nutriţie încă din anii 1980. Produsele Herbalife sunt create de unii dintre cei mai buni specialişti în domeniul nutriţiei, ce au primit zeci de premii de-a lungul carierei lor. Cu alte cuvinte, sunteţi pe mâini bune!

Compania Herbalife este sponsorul a peste 150 de sportivi, echipe şi evenimente sportive în acest an. Este sponsorul unor echipe de fotbal ca FC Barcelona, LA Galaxy, CF Valencia, Schalke 04, Pumas (Mexic), Santos (Brazilia) şi Lanus (Argentina).

Herbalife vă mai oferă programe personalizate de slăbire, nutriţie şi îngrăşare. Pentru a afla tot ce vă interesează despre Herbalife sunaţi la numărul de telefon 0741 643 641.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Herbalife – Alătură-te campionilor!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*