Vaslui – Suceava: 27-25

CSU Suceava a mai pierdut o bătălie în perspectiva play-out-ului pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin, formaţia antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu fiind învinsă cu scorul de 25-27 (10-10), în meciul disputat sâmbătă seară, pe terenul celor de la HC Vaslui, în etapa a XXI-a din cadrul sezonului regulat.

Cele două formaţii au mers cap la cap în prima repriză, încheiată la egalitate, scor 10-10.  La reluarea jocului, pe fondul golurilor marcate de Târzioru, autor a opt reuşite în partida de sâmbătă, formaţia suceveană a luat un avantaj de două lungimi la 14-12, iar până în minutul 48 şi-a mărit ecartul la 21-18. Cu ex-universitarul Ţuţu în mare formă, gruparea vasluiană a marcat de şase ori consecutiv în şase minute, reuşind să răstoarne scorul în favoarei ei la 24-21.

Profitând şi de o superioritate numerică, oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea la 25-25, cu trei minute rămase din joc. La acest scor, şi-au intrat în rol arbitrii romaşcani Marius Murariu şi Claudiu Tăbăcariu, care le-au refuzat sucevenilor un 7 metri clar la un fault comis a lui Preda, iar în loc de 25-26 s-a făcut 26-25, iar în ultimul minut 27-25 pentru HC Vaslui, acesta fiind şi scorul final.

“Poate că nu avem experienţă şi nu ne păstrăm luciditatea pe final, dar nu meritam să pierdem acest meci. Sper ca pe viitor să avem mai mult noroc şi măcar, dacă pierdem, să pierdem pe mâna noastră, nu  a arbitrilor” a declarat antrenorul echipei sucevene, Răzvan Bernicu.

HC Vaslui a marcat prin: Ţuţu (7 goluri), Soare (6), Roşu (5), G. Bujor (3), M. Bujor (2), Hagiu (2) şi S. Ignat (2), iar pentru CSU Suceava au înscris: Târzioru (8 goluri), Davidovic (4), Bursuc (3), Petrea (3), Gavrilovic (2), Sandu (2), Burlacu (1), Popovici (1) şi Preda (1).

Rezultatele etapei a XXI-a:

HC Odorhei – CSM Bucureşti 27-26
Minaur Baia Mare – Dunărea Călăraşi 35-28
HC Vaslui – CSU Suceava 27-25
Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti 29-21
Pandurii Târgu Jiu – Ştiinţa Bacău 26-28
Steaua Bucureşti – Poli Timişoara (astăzi)
HCM Constanţa a stat în această rundă.

În etapa viitoare, CSU Suceava va primi joi, în sala LPS, vizita liderului la zi al clasamentului, HC Odorhei.

foto: HC Vaslui

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vaslui – Suceava: 27-25"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*