HC Odorhei – CSU Suceava: 27-29

Handbalistii au oferit din nou iubitorilor sportului din Suceava o seara de neuitat. La capatul unei partide palpitante, Universitatea s-a impus la Odorheiul Secuiesc cu scorul de 29-27.

Cele doua reprezentante ale Romaniei in Cupa Challenge au oferit un spectacol deosebit pe intreg parcursul celor 60 de minute. Sucevenii au inceput mai bine partida, iar la jumatatea primei reprize conduceau la 2 goluri. Gazdele nu au cedat si dupa opt minute au egalat. In cele din urma Universitatea a intrat la vestiare cu un avantaj minim, scor 15-16.

Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig si Petru Ghervan au inceput in forta repriza secunda, si au condus in doua randuri la o diferenta de 3 goluri. La scorul de 17-20, gazdele au revenit in joc si chiar au reusit sa preia conducerea pe tabela de marcaj in minutul 45, scor 23-22. Cu 4 minute inainte de fluierul final, sucevenii au revenit fantastic si au reusit sa intoarca scorul de la 26-24, la 26-28. Ultimele secvente ale intalnirii au fost dramatice. Cu un gol avans, Universitatea a rezistat atacului oaspetilor, Adomnicai a obtinut apoi 9 metri, dupa care a marcat si a stabilit astfel scorul final, 27-29.

Pentru CSU Suceava au marcat:
Adomnicai – 7 goluri, Gavriloaia – 6, Dediu – 5, Bursuc, Mitrea – 4, Chirut – 2, Tcaciuc – 1

Foto: www.sport365.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "HC Odorhei – CSU Suceava: 27-29"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*