HC Odorhei – CSU: 36-33

Universitatea Suceava nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei in Harghita. Echipa antrenata de Razvan Bernicu a pierdut in aceasta seara, cu scorul de 33-36, pe terenul celor de la HC Odorhei, intr-o partida restanta ce a contat pentru etapa a 6-a din cadrul Ligii Nationale. Ramasa fara grija cupelor europene, trupa condusa de Vlad Caba a inceput perfect intalnirea de azi, reusind sa desprinda la patru goluri inca din minutul 6, cand fostul coleg al “studentilor”, suceveanul Adomnicai marca pentru scorul de 5-1. Oaspetii au scapat insa repede de tracul inceputului de meci, iar pe fondul reusitelor semnate de internationalul Acatrinei, autor a patru goluri in prima repriza, Universitatea restabilea egalitatea pe tabela de marcaj in minutul 17, la scorul de 8-8. In urmatoarele cinci minute, cele doua formatii au jucat cu garda jos, mergand umar la umar pana la scorul de 12-12. Pe finalul reprizei, sucevenii au evoluat in inferioritate, iar gazdele au profitat, reusind sa termine prima parte cu un avantaj de trei goluri, dupa ce Rusia stabilea scorul pauzei la 20-17.

Repriza secunda a inceput cu un scurt recital al goalkeeperilor Stanescu si Ciobanu, care au inchis efectiv cele doua porti in primele cinci minute. Constanta a avut doar “studentul” dintre buturile echipei sucevene, iar pe fondul unui joc ceva mai precis la finalizare, Universitatea reusea sa anuleze diferenta in minutul 40, cand Acatrinei arunca peste blocaj pentru scorul de 22-22 si il obliga pe tehnicianul Vlad Caba sa solicite time-out. Miscarea nu a avut efecte imediate pe tabela de marcaj, tinand cont ca oaspetii au preluat pentru prima oara conducerea in minutul 48, cand acelasi Acatrinei puncta cu un trasor de la zece metri pentru scorul de 25-26. Trupa antrenata de Razvan Bernicu a avut victoria in buzunar pret de doar trei minute, in conditiile in care HC Odorhei a refacut ecartul de la pauza in minutul 55, cand Talas marca pentru scorul de 31-28. Un minut mai tarziu, “studentii” au avut o ultima tresarire de orgoliu, reusind sa se apropie la un singur gol, dupa ce Rosu puncta pe contraatac pentru 32-31. Insuficient insa pentru a deturna destinatia celor doua puncte catre Suceava. Hargitenii s-au impus in final cu scorul de 36-33, iar Universitatea sufera a patra infrangere in sase etape de campionat, dupa un meci in care a lasat impresia ca putea mult mai mult.

Universitatea Suceava: Stanescu, Selaru – Acatrinei (8 goluri), Mitrea (8), Chirut (4), Starikov (4), Gavriloaia (2), Petrea (2), Bursuc (1), Cantec (1), Soldanescu (1), Tutu (1) si Rosu (1). Antrenor: Razvan Bernicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "HC Odorhei – CSU: 36-33"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*