HC Odorhei – CSU: 35-33

In cel de-al doilea meci amical dintre HC Odorhei si Universitatea Suceava, gazdele au avut castig de cauza. Formatia antrenata de Vlad Caba s-a impus in aceasta dimineata in fata “studentilor” la o diferenta de doua goluri, scor 35-33.

Harghitenii au intrat in teren hotarati sa isi ia revansa dupa infrangerea suferita marti si s-au distantat la cinci goluri dupa doar zece minute. Sucevenii au revenit rapid in joc, iar pauza a consemnat un avans de doua goluri pentru HC Odorhei, scor 18-16. La 10 minute de la revenirea in teren, Mitrea si colegii sai s-au apropiat la un gol pe tabela. Echipa gazda a continuat sa conduca ostilitatile, iar in final s-a impus la doua goluri, scor 35-33. La fel ca si in primul joc, cel mai bun marcator al Universitatii Suceava a fost Mitrea, autor a sapte goluri, in vreme ce Acatrinei, Gavriloaia si Rosu si-au trecut in cont cate patru reusite. Pe parcursul partidei de astazi, antrenorul Razvan Bernicu a rulat intreg lotul deplasat cu exceptia lui Madalin Tutu, care a fost menajat dupa ce a acuzat o usoara intindere.

CSU Suceava: Andrei, Selaru – Mitrea (7 goluri), Acatrinei (4), Gavriloaia (4), Rosu (4), Petrea (3), Chirut (2), Cintec (2), Soldanescu (2), Pancu (2), Besarab (2), Amihaesi (1).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *