HC Odorhei – CSU: 35-33

In cel de-al doilea meci amical dintre HC Odorhei si Universitatea Suceava, gazdele au avut castig de cauza. Formatia antrenata de Vlad Caba s-a impus in aceasta dimineata in fata “studentilor” la o diferenta de doua goluri, scor 35-33.

Harghitenii au intrat in teren hotarati sa isi ia revansa dupa infrangerea suferita marti si s-au distantat la cinci goluri dupa doar zece minute. Sucevenii au revenit rapid in joc, iar pauza a consemnat un avans de doua goluri pentru HC Odorhei, scor 18-16. La 10 minute de la revenirea in teren, Mitrea si colegii sai s-au apropiat la un gol pe tabela. Echipa gazda a continuat sa conduca ostilitatile, iar in final s-a impus la doua goluri, scor 35-33. La fel ca si in primul joc, cel mai bun marcator al Universitatii Suceava a fost Mitrea, autor a sapte goluri, in vreme ce Acatrinei, Gavriloaia si Rosu si-au trecut in cont cate patru reusite. Pe parcursul partidei de astazi, antrenorul Razvan Bernicu a rulat intreg lotul deplasat cu exceptia lui Madalin Tutu, care a fost menajat dupa ce a acuzat o usoara intindere.

CSU Suceava: Andrei, Selaru – Mitrea (7 goluri), Acatrinei (4), Gavriloaia (4), Rosu (4), Petrea (3), Chirut (2), Cintec (2), Soldanescu (2), Pancu (2), Besarab (2), Amihaesi (1).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "HC Odorhei – CSU: 35-33"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*