HC Bucovina a câștigat Master Handball World Cup

Handbal Club Bucovina a castigat Master Handball World Cup, competitie ce a avut loc zilele trecute la Omis, in Croatia. Formatia suceveana s-a impus la categoria +35 de ani, acolo unde, in marea finala, a trecut la aruncarile de departajare de la 7 metri, scor 16-15, de gruparea austriaca Dramac Group.

HC Bucovina a obtinut si doua dintre premiile special prin Mihai Rohozneanu, declarat MVP-ul turneului, si Cristian Ionescu, desemnat cel mai bun portar al competitiei.

Suntem fericiti ca am reusit sa obtinem medalia de aur chiar de la prima participare. În primul rând a fost un prilej bun sa ne reîntâlnim fostii colegi de echipa de la LPS Suceava, dar si alti doi fosti handbalisti cu care am jucat la nivel de seniori. Au fost meciuri interesante mai ales finala acolo pe care am câstigat-o la aruncarile de la 7 metri. Am avut o sustinere fantastica din sala, dar si de acasa pe toata durata turneului”, a declarat, pentru sportsv.ro, seful delegatiei sucevene, Razvan Bernicu, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin sponsorilor Railex, Interconti, Crystals of London, Industrial Pizza Pub, SUCT, Wood Project, Olcab si Concept ECO.

HC Bucovina a mizat in Croatia pe urmatorul lot de jucatori: Cristian Ionescu – Mihai Rohozneanu, Gabriel Marcu, Alexandru Craciun, Vlad Glugovschi, Costel Savu, Simion Sofian, Doru Alexa, Valentin Popescu, Mihai Cezar si Razvan Bernicu.  

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close