Harghitenii, mulţumiţi de joc

Revenit la Suceava pentru amicalul cu Universitatea, Cristi Adomnicăi a rămas cu o impresie plăcută despre jocul prestat de echipa gazdă. Fostul inter dreapta al Universităţii este de părere că formaţia antrenată de Leonard Bibirig are nevoie de timp pentru a reedita performanţele din anii trecuţi.

Adomnicai a afirmat că i-a făcut plăcere să revina la Suceava. Interul dreapta al formaţiei HC Odorhei este încrezător în potenţialul actualilor componenţi ai Universităţii.

“Este bine sa fii acasa. Noi am venit sa facem doua meciuri amicale, sa ne sudam si ma bucur cum a iesit. Avem cativa juniori veniti acum si incercam sa ii integram. Asa cum a spus si domnul Ghervan, echipa din Suceava este in formare si trebuie timp ca Suceava sa ajunga ce a fost in anii trecuti”, a declarat interul celor din Odorheiu Secuiesc.

Cristian Adomnicăi şi-ar dori ca în viitor să îmbrace din nou tricoul Universităţii: “Nu pot sa spun daca voi mai juca pentru Universitatea. Trebuie sa il intrebati pe domnul primar si pe ceilalti care sustin echipa. Daca mi se face o oferta, accept cu mare drag.”

În altă ordine de idei, antrenorul oaspeţilor, Vlad Caba, a pus eşecul suferit în faţa Universităţii pe seama numeroaselor absenţe din lotul Odorheiului.

“Stiam ca nu vom avea lotul complet. Ne-au lipsit patru jucatori titulari, insa cred ca ne-am atins obiectivul pentru primele meciuri din acest an. Jocurile au fost presarate cu foarte multe greseli tehnice, pe care le punem pe seama vacantei lungi si a faptului ca in meciurile fara miza concentrarea este mai mica. In ambele partide am insistat mult pe componenta fizica si am incercat sa ne reamintim anumite relatii de joc. Am jucat intr-o formula improvizata, fara pivot si, pe final, am folosit juniori. Una peste alta, eu ma declar multumit pentru ceea ce s-a intamplat in cele doua jocuri”, a spus tehnicianul oaspeţilor.

Universitatea Suceava şi HC Odorhei se vor întâlni din nou la începutul lunii martie, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din Liga Naţională.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Harghitenii, mulţumiţi de joc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*