Haosul continuă în Liga a 2-a! Au rămas 20 de echipe

Ciutac Iencsi Tudoreanu

Haosul continuă în Liga a 2-a! Noul sezon din eșalonul secund va cuprinde până la urmă 20 de echipe. Cu mai puțin de 24 de ore înainte de prima etapă, gruparea FCM Baia Mare și-a anunțat retragerea din campionat. Ținând cont că majoritatea echipelor au plecat deja spre localitățile unde urmează să joace sâmbătă, prima etapă se va disputa așa cum s-a stabilit, fiind posibil ca din a doua etapă să se formuleze un țintar fără Baia Mare.

„Suntem intr-o confuzie totală, deoarece astăzi am aflat despre faptul că Baia Mare s-a restras din competiție. Prima etapă se joacă pentru că toți sunt pe drumuri deja, delegările sunt făcute și nu se mai poate amâna această etapă. Nu știm cu cine vom juca în următoarea etapă, așteptăm un răspuns oficial din partea Federației. Eu cred că se va face un nou țintar, deoarece sunt deja două echipe retrase, iar țintarul este făcut pe o tabelă Berger cu 22 de echipe. Asta înseamnă că fiecare echipă va sta două etape în tur și două în retur, deci campionatul se va prelungi inutil cu o lună. Oricare va fi adversarul de săptămâna viitoare, noi vom face tot posibilul ca la ora meciului să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Forestei Suceava, Andrei Ciutac.

În runda inaugurală din Liga a 2-a, Foresta Suceava va evolua sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din localitatea ilfoveană Ștefăneștii de Jos, împotriva Unirii Tărlungeni.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Haosul continuă în Liga a 2-a! Au rămas 20 de echipe"

  1. pe site-ul FRF apare noul program…cu 20 de echipe

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*