Handbalul a luat spuma

Handbaliştii suceveni au mărturisit că ocuparea primei poziţii în topul DSJ i-a luat prin suprindere. Oricum, jucătorii Universităţii în frunte cu directorul tehnic Petru Gehrvan sunt hotărâţi să repete această performanţă şi în 2010.

Echipa locală de handbal a fost reprezentată la premiile Direcţiei pentru Sport de Adrian Chiruţ şi Răzvan Gavriloaia.

“Chiar vorbeam cu Razvan (n.r. Gavriloaia) inainte si nu ne asteptam sa fim pe primul loc. Ne dorim ca si in urmatorul an sa ajungem in finala si poate chiar sa o castigam”, a marturisit Adrian Chirut.

Acesta a fost completat de colegul sau, Razvan Gavriloaia: “Sincer ne gandeam la cel mult un loc 3. Ne asteptam sa fie si Cristina Casandra in fata sau alti sportivi care au ajuns pe la campionate europene si mondiale. Se pare insa ca disputarea finalei Challenge Cup a facut o imagine foarte buna orasului si a avut un aport insemnat in decizia celor de la DSJ.

La rândul său, directorul tehnic Petru Ghervan a recunoscut că rezultatele obţinute de elevii săi în 2009 îi obligă la performanţe mai mari în următoarea perioadă.

“Ma bucur pentru acest titlu si le multumesc celor care au apreciat eforturile pe care le-a efectuat clubul nostru in acest an. A fost un an greu, dar cu cele mai mari satisfactii pe plan sportive si cred ca va fi foarte greu de egalat. Eu sper ca iubitorii de sport din Suceava sa aiba mereu satisfactii de pe urma activitatii noastre si imi doresc ca anul 2010 sa fie cel putin la fel de bun ca cel pe care ne pregatim sa il incheiem”, a spus Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbalul a luat spuma"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*