Handbaliștii suceveni încep pregătirile de iarnă

Final de vacanta pentru componentii echipei locale de handbal CSU Suceava. Dupa fix o luna de pauza, universitarii se reunesc luni, la ora 10.00, in sala “Dumitru Bernicu”, in vederea inceperii pregatirilor pentru partea a doua a campionatului Diviziei A la handbal masculin. Avand in vedere ca n-a plecat nimeni in intersezon, la primul antrenament programat in aceasta iarna, sub comanda antrenorilor Adrian Chirut si Iulian Andrei sunt asteptati toti jucatorii, in numar de 20.

Pana la primul meci oficial, programat la inceputul lunii februarie, universitarii se vor pregati la Suceava, prima saptamana fiind destinata acomodarii la efort. Tot in aceasta perioada, formatia suceveana va disputa si cinci jocuri amicale, primele teste fiind programate pe 17 si 18 ianuarie, pe teren propriu, in compania prim-divizionarei CSM Vaslui. O saptamana mai tarziu, intre 23 si 24 ianuarie, trupa antrenata Adrian Chirut si Iulian Andrei se va deplasa la Baia Mare, unde va participa la un puternic turneu alaturi de gazdele de la Minaur, Potaissa Turda si CSM Resita.

In privinta transferurilor, antrenorul Adrian Chirut si-ar mai dori aducerea a doi jucatori.

Clasata pe primul loc in clasamentul Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte in fata celor de la CS Magnum Botosani, CSU Suceava va incepe partea secunda a sezonului regular pe data de 2 februarie, in deplasare, cu Politehnica Iasi.

Exit mobile version