Handbaliștii suceveni au turneu la Bacău

CSU Suceava - CSM Bacau

Handbaliștii suceveni vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la Cupa Municipiului Bacău. În cadrul acestui turneu, CSU Suceava va înfrunta gazdele de la CSM Bacău, HC Buzău și CSM Reșița.

Handbaliștii antrenați de Adrian Chiruț și Iulian Andrei vor juca în meciul de deschidere al turneului, programat vineri, de la ora 11:30, cu CSM Bacău. Tot vineri, de la ora 17:30, CSU Suceava va înfrunta o altă viitoare adversară din Liga Zimbrilor, HC Buzău. Sucevenii vor încheia competiția de la Bacău cu un meci în compania divizionarei secunde CSM Reșița, programat sâmbătă, de la ora 10:00.

„Vom profita de acest turneu pentru a cunoaște mai bine viitorii adversari din campionat, iar aici ma refer în primul rând la HC Buzău, echipă pe care încă n-am văzut-o. Cel mai important este, însă, să vedem la ce nivel am ajuns noi, pentru că se apropie campionatul. Nu vom mai rula toți jucătorii, deja ne-am conturat lotul cu care vom aborda noul sezon. Asta nu înseamnă că ceilalți jucători nu vor mai avea șanse să ne demonstreze că merită să prindă prima echipă”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Toți handbaliștii suceveni sunt apți pentru turneul de la Bacău, singurul jucător care acuză ușoare probleme medicale fiind pivotul Bogdan Baican.

CSU Suceava va debuta în sezonul 2018/2019 al Ligii Zimbrilor pe data de 5 septembrie, când va primi în Sala “Dumitru Bernicu” vizita echipei CSM București.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliștii suceveni au turneu la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*