Handbaliștii suceveni au o misiune ușoară

CSU Suceava primește duminică cu începere de la ora 10.00, în sala Liceului cu Program Sportiv, vizita celor de la CSU Târgoviște, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A de handbal masculin. Ținând cont de diferența de valoare dintre cele două echipe, întâlnirea se anunță un nou antrenament cu public pentru universitari, singura necunoscută fiind doar scorul final de pe tabela de marcaj.

Răzvan Bernicu se confruntă cu nu mai puțin de cinci absențe la meciul contra ocupantei locului 11 în clasamentul seriei, este vorba de Manea, Baican, I. Tcaciuc, Olariu și C. Bursuc, toți acuzând cu probleme medicale.

“Suntem nevoiți să ne descurcăm cu jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Probabil vom folosi mai mulți tineri. Sper să tratăm meciul cu maximă seriozitate, să nu mai trecem prin emoțiile pe care le-am avut la Alexandria. Când desconsideri un adversar pot apare suprize neplăcute”, a declarat antrenorul formației sucevene.

Întâlnirea dintre CSU Suceava și CSU Târgoviște va fi condusă de brigada nemțeană Lungu / Paraschiv.

Într-un alt meci al etapei a V-a, CS Vicov Bucovina va primi duminică, cu începere de la ora 14.00, vizita celor de la Cimentul Bicaz.

Programul etapei a VII-a:

GSIP Moreni – ACS Teleorman 29-36
HC Dobrogea Sud – Știința Bacău
CSU Suceava – CSU Târgoviște
LPS Piatra Neamț – Atletico Alexandria
Farul Constanța – HC Buzău
CSM II București – Politehnica Iași
CS Vicov Bucovina – Cimentul Bicaz

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *